لوازم ایمنی ساختمانی + چک لیست

لوازم ایمنی ساختمانی

لوازم ایمنی ساختمانی یک جزء ضروری برای پیش بردن کار ها می باشند و اگر از آنها استفاده نکنید احتمال آسیب رسیدن به شما و یا کارگران وجود خواهد داشت، پس در این زمینه هیچ گونه کوتاهی مورد قبول نخواهد بود. در لوازم ایمنی ساختمانی برخی وسایل هستند که باعث می شوند کارها سریعتر پیش بروند و وقتی که ساختمان تمام شد، بافت کار سالم بماند و در برابر زلزله و سایر بلایای طبیعی، مقاومت بهتری از خود نشان دهد. با چک لیست ایمنی کارگاه ساختمانی همراه ما باشید.

لیست تجهیزات حفاظت فردی

یکی از مهمترین عواملی که باید در هر محیطی اعم از محیط های کاری مانند کارهای ساختمانی در نظر گرفته شود، ایمنی در کار می باشد. لوازم ایمنی ساختمان از جمله مواردی است که در زمان کار احتمال بروز هرگونه خطری را برای افرادی که به این شغل می پردازند به حداقل ممکن می رساند و تضمینی برای امنیت جانی آنان خواهد بود. ساختمان سازی از جمله مشاغل پر خطر است که شما به عنوان یک کارفرما باید از ایمنی کامل کارگران و مهندسان خود اطمینان کامل داشته باشید و در این راستا تامین هرگونه تجهیزات و لوازم ایمنی ساختمان می تواند این هدف را تامین نماید. تجهیزات فراهم شده باید با نوع کاری که استادکار و یا کارگر انجام می دهد، هماهنگی لازم را داشته باشد و همچنین از استانداردهای لازم برخوردار باشد.

  • لباس کار؛ برای دوخت این لباس خیاط ها و طراحان باید مراقب وضعیت لباس باشند. در نظر داشته باشید که اغلب این لباس ها اوورال و یا سرهمی می باشند تا پوشیدن و درآوردن آنها خیلی وقت گیر نباشد. معمولا دکمه ای در آنها دیده نمی شود و با کمک زیپ می توان آنها را باز کرد. در قسمت مچ پا و مچ دست کمی تنگ می شوند و به ما اجازه می دهند تا بتوانیم سریعتر کارها را پیش ببریم. جنس لباس نباید از پلی استر باشد، بلکه استفاده از الیاف طبیعی مانند پنبه و ابریشم باعث می شوند تا فرد در هنگام مواجه شدن با جرقه و جریان برق، در امان بماند. جیب در این لباس ها به هیچ وجه نباید بدون زیپ باشند، زیرا وقتی فرد وسایل خود را در آن می گذارد اگر زیپ نباشد، احتمال به هم خوردن تعادل فرد دو چندان می شود.
  • کلاه ایمنی؛ شاید باورتان نشود که بدانید حدود 80 درصد تلفات جانی در حین ساختمان سازی، به سبب برخورد اشیاء به سر کارگرانی بوده است که کلاه ایمنی نداشته اند. باید از آلومینیوم و یا فایبر گلاس ساخته شده باشند تا ایمنی کافی را داشته باشند. اگر کلاه های ایمنی را با دقت نگاه کرده باشید، چندین ویژگی مهم را در آنها دیده اید، اینکه پوشش بیرونی آنها از پلی استر می باشد، بسیار حائز اهمیت است، زیرا هم اجازه نفوذ جریان برق را نمی دهد و هم اینکه نور خورشید را منعکس می کند. لبه های آنها کمی به سمت بیرون طراحی شده اند تا در زمان بارش، آبی وارد لباس شما نشود.
  • کفش ایمنی؛ یکی دیگر از لوازم ایمنی ساختمانی که هر فردی باید در هنگام کار از آنها استفاده کند، کفش ایمنی کار می باشد. کفش ایمنی کار در بخش کف از ماده بسیار محکم و فشرده درست شده است و اجازه نمی دهد اجسام تیز مانند میخ وارد آن شوند، همچنین در قسمت نوک آن نیز ما شاهد پوششی عایق خواهیم بود.
  • دستکش ایمنی از جمله لوازم ایمنی ساختمانی می باشد که به ما اجازه می دهد اثرات زخم و خونریزی کمتری را در دستان خود مشاهده کنیم. در زمستان به سبب سرد شدن هوا مطمئنا احتمال آسیب دیدن دست بیشتر می شود و ما نمی توانیم خیلی راحت دستانمان را باز یا بسته کنیم، در چنین حالتی بهتر است از دستکشی استفاده کنید که از الیاف طبیعی مانند چرم و ابریشم درست شده اند و اجازه نمی دهند که اجسامی مانند ورق آهن باعث ایجاد زخم در دست شما شوند.
  • ماسک ایمنی در دو نقش مهم می تواند تاثیر داشته باشد، در حالت اول اجازه نمی دهد که شما گاز های سمی، گرد و غبار و … را استشمام کنید و در حالتی دیگر از ضربات احتمالی به صورت شما جلوگیری می کند. برخی از ماسک ها دارای پوششی می باشند که اجازه نمی دهند اشعه و یا گرمای شدید جوشکاری به صورت شما آسیبی وارد کند.
  • عینک ایمنی از مهمترین لوازم ایمنی ساختمانی می باشد، زیرا اگر در حین برش سنگ، چوب، حمل بار و … شی تیزی وارد بخش حساس چشم ما شود، احتمال کور شدن وجود دارد. در بخش آیین نامه ساختمان سازی استفاده از عینک اجباری می باشد.
  • کمربند ایمنی برای جلوگیری از افتادن کارگران در حال کار در ارتفاع 3 متری مورد استفاده قرار می گیرد، به این صورت که یک طناب باید به شما وصل باشد و دیگری به داربست تا اگر پایتان لغزید، فشار به داربست وارد شود و شما نیفتید.
  • طناب می تواند وزن حدود دو هزار کیلوگرمی را تحمل کند و اجازه دهد که وسایل را به راحتی جا به جا کنیم.

کفش های کار

یکی از مهمترین لوازم ایمنی ساختمان که باید هم کارگران و هم مهندسان از آن استفاده نمایند، کفش ایمنی یا همان کفش های کار می باشد که باید کاملا مناسب و استاندارد باشد و باید برای افراد  بر اساس شغل و وظیفه ای که بر عهده دارند انتخاب شود. به طور مثال افرادی که به عنوان برقکار در ساختمان مشغول به فعالیت هستند باید از کفش های ایمنی عایق استفاده کنند و کارگران معمولی از کفش هایی که مقاومت بالاتر و رویه های مقاومی دارند. حتی مهندسان ناظر نیز برای حفظ ایمنی خود باید از کفش های محکم در زمان کار و حضور در پروژه استفاده نمایند.

لباس کار

یکی دیگر از لوازم ایمنی ساختمان که تمام افراد مشغول به فعالیت در آن باید داشته باشند، لباس کار است. هر بخش یو هر فردی که مشغول به کار است باید لباس مخصوص به خود را بپوشد و این تمایز در لباس باعث می شود تا افراد مشاغل مختلف کاملا مشخص بوده و نظم خاصی در کار نیز ایجاد شود. وجود این لباس ها و پوشیدن آنها باعث می شود تا نه تنها آسیبی به لباس های شخصی وارد نشود بلکه از افراد در برابر خطرات و گرد و غبار و سایر موارد نیز محافظت شود. به طور مثال لباس مهندس ساختمان با کارگر معمولی و افراد جوشکار باید تمایز داشته باشند.

یکی از مواردی که در دسته لباس های کار قرار می گیرند، جلیقه های ایمنی هستند که به طور معمول شبرنگ بوده که پوشیدن آن برای تمام افراد لازم و ضروری می باشد. به خصوص پروژه های بزرگی که در شب نیز همچنان کار و فعالیت در آن جریان دارد و افراد باید در هر حالتی در معرض دید باشند تا در صورت بروز هرگونه حادثه سایر افراد متوجه آن شوند.

لوازم ایمنی ساختمانی

نصب لوازم ایمنی ساختمانی برای حمل بار و تکیه گاه

  • برخی از مواد داغ و یا تیز هستند و احتمال برش دست با آنها در کنار سایر مواد، بالاتر می باشد. در این موارد باید مهندس ناظری وجود داشته باشد تا استفاده از دستکش های ساق دار از چرم را گوشزد کند.
  • در اکثریت موارد شما هم دیده اید که به جای نردبان از داربست استفاده می کنند. برخی از این داریست ها ثابت و برخی دیگر متحرک هستند. در نوع متحرک حواستان باشد که در حین کار حرکت نکنند، حتما به جای مطمئنی ببندید. اگر متراژ داربست تا محل کار حدود 2 متر فاصله دارد، باید از نردبان استفاده کنید تا خطر سقوط کاهش پیدا کند. نصب داربست باید توسط فردی صورت بگیرد که آشنا بوده و می داند که باید آنها را چگونه بر روی هم سوار کند.
  • برخی لوازم به سبب سنگین بودن لازم است که توسط دستگاه و یا ماشین های مخصوص جا به جا شوند. در مورد گود برداری هم ماشین مخصوصی وجود دارد که باید فردی رانندگی آن را قبول کند که تخصص کافی را دارد و آموزش های لازم را گذرانده است.
  • داربست باید به گونه ای نصب شود که تحمل وزن 4 برابری را هم داشته باشد.
  • نردبان ها باید در جای مسطحی قرار بگیرند، به هیچ وجه در جایی که فرورفتگی هر چند کوچک دارد، نردبان را قرار ندهید. استانداردهای لازم را در نردبان ها چک کنید.
  • بالابر وسیله ای می باشد که می توانیم اجسام با وزن مشخصی را با آن جا به جا کنیم، حواستان باشد که وزن آنها از حد مشخص فراتر نرود.

لوازم ایمنی ساختمانی

نکات ایمنی آرموتور بندی

  • آرماتور بندی با کمک میلگرد های ویژه انجام می شود و شامل فرایند های خم کردن و بریدن آنها می باشد. امروزه تمامی این مراحل با کمک دستگاه هایی انجام می شود که فشار خیلی کمی را به فرد وارد می کند.
  • در برخی از قالب ها ممکن است که روغن مخصوص وجود داشته باشد، به هیچ وجه با کفش های عادی بر روی آنها راه نروید، زیرا احتمال لیز خوردن وجود دارد.
  • برخی میلگرد ها از بتن بیرون می زنند، اگر کارگر سقوط کند احتمال مرگ او بسیار بالا است، پس بعد از اتمام کار حتما با  صفحه های مخصوص محل مورد نظر را پوشش دهید تا مشکلی ایجاد نشود.
  • اگر کار اضطراری بود و لازم بود که حتما کارگران در محل های روغنی راه بروند، از صفحه های فلزی برای پوشش دهی زمین استفاده کنید.

نکات ایمنی آرموتور بندی

چک لیست ایمنی کارگاه ساختمانی

چک لیست ایمنی کارگاه ساختمانی یکی از مهم ترین اقداماتی هست که هر پیمانکار قبل از شروع هر پروژه باید به آن توجه ویژه ای داشته باشد.

  • تمامی کارگران و یا حداقل تعدادی از کارگران باید نحوه استفاده با کمک های اولیه را به خوبی بلند باشند و بدانند که در هر شرایطی دقیقا باید چه کار کنند.
  • از بیسیم های مخصوص که در هر شرایطی آنتن دارند استفاده کنید تا بتوانید در شرایط اضطراری با آتش نشانی و اورژانس ارتباط برقرار کنید. این امر بیشتر برای گروهی مناسب است که در مناطق کوهستانی در حال ساخت و ساز می باشند و کارگر دچار آسیب شدیدی می شود.
  • وسایل لازم مانند باند، سرم شستشو، گاز استریل و … حتما در جعبه کمک های اولیه به همراه داشته باشید، هر چه تعداد کارگران بیشتر باشد، باید لوازم بیشتری را هم همراه داشته باشید.
  • لوازم ایمنی ساختمانی می تواند شامل هر چیزی باشد که جان انسان را نجات می دهد، برای مثال جعبه کمک های اولیه به شما این فرصت را می دهد که شدت جراحت زخم ها را کاهش دهید.
  • حواستان باشد که فرد بیهوش نشود، می توانید با آب ریختن بر روی صورت او و همچنین نیشگون گرفتن از نقاط حساس بدن، این کار را انجام دهید. اگر مشکلی در تنفس او کمی بینید، حواستان به زبان او باشد، زیرا ممکن است نفس کشیدن را برای او سخت تر کند.
  • قرص های مسکن، بتادین، لوازم جلوگیری از عفونت جزء تجهیزات ضروری در جعبه کمک های اولیه می باشند.

ایمنی کارگاه ساختمانی

کمک های اولیه در کارگاه های ساختمانی

  • چسب زخم
  • نوار شریان پلاستیکی
  • تخته شکسته بندی و یا آتل
  • پارچه های کتان
  • قیچی و …

لوازم ایمنی ساختمانی

لوازم ایمنی ساختمانی تنها چند مورد نمیباشد و با توجه به شرایط و هر پروژه متفاوت است،‌ در این قسمت تنها بخش موچی از آن را نام میبریم.

  • برای شروع ساختمان سازی مسلما شما نیازمند مجوز ها و پروانه های لازم از مراجع مربوطه می باشید، حتما پیگیر آنها باشید.
  • هیچ اثری از لوازم ساختمانی در پیاده رو ها نباشد.
  • برقی که قرار است در حین کار مورد استفاده قرار بگیرد را چک کنید که منشا آن از کجا می باشد و احتمال برق گرفتگی هم نداشته باشد.
  • دست انداز ها و برخی پل ها، وسایل حمل و ماشین آلات مخصوص ساختمان سازی و … از جمله دیگر لوازم ایمنی ساختمانی می باشند که همانطور که می توانند کار ما را پیش ببرند، می توانند جانمان را به خطر اندازند.
  • اگر قرار است در شب کارگران کار کنند، حتما حواستان به تجهیزات مورد نیاز آنها و برق باشد.

ایمنی در گودبرداری

  • گود برداری باید با معابر عمومی حدود 150 سانتی متر فاصله داشته باشد تا آسیبی به کسی وارد نشود. حتما از تابلو های هشدار دهنده نیز استفاده کنید.
  • ماشینی که در حال خاک برداری می باشد، باید فاصله خود را تا لبه آن مکان حفظ کند.
  • زمین محل مورد نظر باید استحکام لازم را داشته باشد و در حین کار خالی نکند.
  • لوازم ایمنی ساختمانی در حین کار باید مورد استفاده قرار بگیرند تا مشکلی برای کارگران استفاده نشود.

چک لیست مخصوص عابران و افرادی که بدون وسایل ایمنی می باشند

  • اگر وضعیت ساخت و ساز به گونه ای می باشد که بخشی از آن مربوط به لاین خودرو می باشد، حتما از تابلو های شبرنگ استفاده کنید، اگر شرایط شدید تر بود، حتما از کارگرانی که تابلو به همراه دارند و آن را حرکت می دهند استفاده کنید.
  • اگر قرار است که راهروی سرپوشیده درست کنید، به یاد داشته باشید که ارتفاع آن باید حدود 5.2 و عرض آن نیز باید حدود 5.1 باشد. برای راه رفتن در راهرو ها صفحه هایی در نظر گرفته می شود که همگی باید رعایت شوند تا مشکلی ایجاد نشود.
  • تهویه هوا در راهرو باید به خوبی انجام شود تا مشکل تنفسی در حین کار رخ ندهد.
  • از تابلو های لازم برای هشدار استفاده کنید، زیرا نور در این مناطق نیز ممکن است که کافی نباشد.

کلاه ایمنی در کارگاه ساختمانی

استفاده از کلاه های ایمنی یکی از مهم ترین اقداماتی میباشد که در کارگاه های ساختمانی باید به آنها توجه داشت و الزامات آن را رعایت کنید.

  • باید از نرده های مخصوص استفاده کنید تا بتواند در تمامی جهات در برابر ضرباتی که وارد می شوند، مقاومت لازم را از خود نشان دهند.
  • آشنایی با لوازم ایمنی ساختمانی باعث می شود تا حتی کوچک ترین آسیبی هم به فردی وارد نشود. یکی دیگر از این لوازم ایمنی ساختمانی همین نرده های موقتی می باشد.
  • بر روی این نرده ها حتما بنویسید که موقتی هستند.
  • بین هر دو متر آنها باید پایه ای عمومی به کار رفته باشد.

کلاه های ایمنی را می توانید در رنگ های: سفید، سبز، زرد، قرمز، آبی، خاکستری و قهوه ای تهیه نمایید. این تفاوت رنگ نشان دهنده شغل و رتبه و جایگاه هر فرد در پروژه می باشد. به طور مثال کلاه با رنگ سفید برای مهندسان و سرپرستان و کلاه زرد رنگ برای نیروهای اصلی کاری یا همان کارگرها در نظر گرفته شده است. کلاه سبز رنگ مختص افرادی است که وظیفه خدمات فنی را بر عهده دارند.

کلاه ایمنی با رنگ آبی مختص تکنسین ها، اپراتورهای فنی و تعمیرکاران می باشد و کلاه با رنگ خاکستری برای افرادی در نظر گرفته می شود که برای بازدیدی از پروژه مراجعه کرده اند که این افراد می توانند افراد عادی و یا پیمانکاران و بازرسان باشند. کلاه ایمنی با رنگ قرمز مخصوص نیروهای اطفا حریق در پروژه ها و کارگاه های ساختمانی بوده و کلاه با رنگ قهوه ای از جمله لوازم ایمنی ساختمان است که مختص به جوشکاران می باشد زیرا این کلاه ها مقاومت بسیار بالایی در برابر حرارت دارند.

کلاه ایمنی در کارگاه ساختمانی

چک لیست مخصوص ایمنی داربست

  • داربست به عنوان لوازم ایمنی ساختمانی از نوع متحرک، باید در حین کار چرخ هایش قفل شده باشد.
  • داربستی که در لوازم ایمنی ساختمانی کاربرد دارد، باید حدود 4 برابر وزن عادی را تحمل کند.
  • می بایستی راه های ایمنی برای بالا رفتن از داربستی که جزء لوازم ایمنی ساختمانی می باشد، وجود داشته باشند.
  • تصویر ده

ایمنی در کار با برق 

  • موادی که به عنوان زباله قابل اشتعال می باشند، باید روزانه در محل مورد نظر دور ریخته شوند. لوازم ایمنی ساختمانی می توانند در حمل این وسایل به شما کمک کنند.
  • تابلو به عنوان یکی دیگر از لوازم ایمنی ساختمانی می باشد که هشدار های لازم را به افراد می دهد. در فضایی که احتمال احتراق و برق گرفتگی وجود دارد، هشدار دهید که سیگار کشیدن ممنوع می باشد.
  • از مواد عایقی برای راه رفتن استفاده کنید و مواد آتش خفه کن همراه داشته باشید.

ایمنی در کار با برق 

ایمنی ساختمان و اهمیت آن

شاید برای شما این مطلب جالب و البته قابل تامل باشد که در هر کشوری علی الخصوص کشور ما، هزینه هایی که برای اتفاقات و تلفات در صنعت ساختمان پرداخت می شود بسیار بیشتر از هزینه هایی است که جامعه برای بیماری های سختی همچون سرطان متقبل می گردد. بنابراین می بینیم که تامین ایمنی ساختمان و استفاده از تجهیزاتی به منظور بالا بردن امنیت کارگران و در اختیار گذاشتن لوازم ایمنی ساختمان می تواند تا چه اندازه در این امر موثر باشد. این کار موجب می شود تا نه تنها امنیت کارگران جامعه فراهم گردد بلکه از بابت مالی نیز هم به کارفرما و هم در نهایت به کل جامعه کمترین فشار وارد گردد.

کارگاه های ساختمانی و اهمیت تجهیزات و لوازم ایمنی ساختمان

قبل از هر کاری باید استانداردهای لازم برای آن در نظر گرفته و مورد بررسی قرار گیرد زیرا این کار باعث می شود تا خطرات کار به حداقل ممکن برسد. یکی از این مکان ها که در نظر گرفتن این مورد در آن از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد کارگاه های ساختمانی می باشد. بدین منظور باید تجهیزات ایمنی با استانداردهای بین المللی برای کارگران فراهم گردد و این مورد در رابطه با تمام پروژه ها اعم از بزرگ و کوچک صادق می باشد.

امنیت این اماکن به سه بخش داخل کارگاه ساختمانی، امنیت داخلی و امنیت افراد مستقر در محل تقسیم بندی می شود. در هر سه مورد باید از تجهیزات و لوازم استاندارد در بهترین نوع به منظور تامین حفظ جان و سلامت افراد کمک گرفت. خطراتی که در پروژه های ساختمانی کارگران و مهندسان را تهدید می کند عبارت است از خطرات حرارتی، آسیب های ناشی از ارتعاش، خطرات الکتریکی، خطرات ناشی از وجود مواد خاص، خطرات صدا و بسیاری موارد دیگر که وجود تجهیزات و لوازم ایمنی ساختمان می تواند به میزان قابل توجهی از این خطرات بکاهد.

 

دستکش کار یا دستکش های ایمنی

یکی دیگر از لوازم ایمنی ساختمان دستکش ایمنی می باشد که باید دارای مقاومت و استاندارد لازم باشند. تمامی کارگران اعم از کارگران ساده و یا برشکاران باید برای حفظ ایمنی دست ها از این دستکش ها استفاده نمایند. البته باید به این نکته اشاره کنیم که نوع و مقاومت و البته جنس دستکش ها بر اساس نوع کار متفاوت خواهد بود و هر حرفه و یا شغلی باید متناسب با کار خود دستکش مناسبی داشته باشد. البته دستکش های جوشکاری از جمله دستکش جوشکاری آرگون نیز در این دسته قرار می گیرد که از دست افراد جوشکار در برابر حرارت و جوش محافظت می کند.

کمربند ایمنی یکی از لوازم ایمنی ساختمان

یکی دیگر از لوازم ایمنی ساختمان کمربندهای ایمنی است که برای کارگران و افرادی که بیشتر در ارتفاع کار می کنند مانند کار بر روی داربست ها، مورد استفاده می باشد. این کمربندها از سقوط افراد جلوگیری می کنند.

افرادی که در ارتفاع مشغول به کار هستند، بسیار در معرض خطر بوده و  نیاز دارند تا از جان آنها به بهترین شکل ممکن محافظت شود، وجود طناب های محکم و خاص ایمنی در کنار کمربند های ایمنی، کارابین، لوازم مورد نیاز برای صعود و یا فرود کارگران مشغول به کار و حتی توری هایی برای جلوگیری از سقوط احتمالی می تواند از جمله لوازم ایمنی ساختمان در این دسته باشد.

تجهیزات ایمنی جوشکاری

یکی دیگر از تجهیزات و لوازم ایمنی ساختمان، کلیه تجهیزات جوشکاری است که از چشم، صورت، دست ها و بدن این افراد به خوبی محافظت می نماید زیرا خطر و آسیب دیدگی در این شغل بسیار زیاد می باشد. لباس های مخصوص، دستکش، عینک های جوشکاری و یا ماسک کلاه های مخصوص از این دسته لوازم محسوب می شوند.

جعبه و لوازم آتش نشانی

یکی از مهمترین لوازم ایمنی ساختمان تجهیزات آتش نشانی می باشد که باید در هر پروژه ساختمانی حتما آن را در نظر گرفت زیرا با توجه به خطراتی که در یک ساختمان در زمان ساخت احتمال وقوع آن می رود، وجود این تجهیزات می تواند در صورت لزوم و در زمان مورد نیاز جان افراد را نجات داده و ایمنی را به طور کامل تامین نماید علاوه بر این که ایجاد احساس امنیت می کند. این تجهیزات شامل لباس کار آتش نشانی اورکت آتش نشانی، کپسول آتش نشانی، ماسک های تنفسی، دستکش های مخصوص که در بخش دستکش ایمنی نیز به آن اشاره شد و و همچنین کلاه ایمنی و بسیاری موارد دیگر می شود.

تجهیزات ایمنی شنوایی

از آنجایی که در کارگاه های ساختمانی عموما سروصدای زیادی وجود دارد، یکی از لوازم ایمنی ساختمان را می توان تجهیزاتی برای ایمنی گوش ها و شنوایی افراد مشغول به کار در نظر گرفت. عدم استفاده از این لوازم در دراز مدت می تواند در سطح شنوایی افراد تاثیر منفی بگذارد.

چگونه می توان لوازم و تجهیزات ایمنی را تهیه کرد؟

قبل از شروع کار در هر پروژه ای باید به فکر تهیه و تامین کلیه لوازم ایمنی مورد نیاز باشید. برخی از افراد خود اقدام به تهیه لوازم ایمنی مورد نیاز برای شغل خود می کنند اما برخی در زمان مشغول شدن به کار در هر پروژه ای از تجهیزات تهیه شده استفاده می کنند که کارفرما باید در بدو امر اقدام به تهیه آنها نماید. البته باید بدانید که تهیه این لوازم فرایندی سخت و زمانبر و البته پر زحمت خواهد بود.

با مراجعه به فروشگاه های مختص به فروش این تجهیزات می توانید به سهولت لوازم مورد نیاز خود را با توجه به استانداردهای لازم تهیه نمایید. البته این روش خرید قطعا زمان زیادی از شما خواهد گرفت زیرا نیاز دارید تا به فروشگاه های مختلف سر زده و مناسب ترین و استانداردترین ها را با مناسب ترین قیمت تهیه نمایید.

شاید راه ساده تر در شروع کار استفاده از فروشگاه های معتبر اینترنتی باشد که در این زمینه فعالیت می کنند و مزیت آن در این است که می توانید کلیه خرید خود را در یک زمان به سهولت انجام داده و در اسرع وقت کلیه آنها را تحویل بگیرید. در صورت نیاز به هر یک از مصحولات لیست شده در بالا با شماره های درج شده در فروشگاه الو ایمنی تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه کاربران
1 دیدگاه
  • حسین 24 دی 1400 / 3:15 ب.ظ

    عالی ممنون از شما

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *