چه مشاغلی به جعبه کمک های اولیه نیاز دارند

چه مشاغلی به جعبه کمک های اولیه نیاز دارند

گرفتن گواهینامه کمک‌های اولیه نه‌تنها یک انتخاب مسئولانه است، بلکه اغلب یک انتخاب ضروری در محیط‌های کاری امروزی محسوب می‌شود. کارفرمایان اکنون به اهمیت حیاتی این دانش نجات‌بخش در حفظ سلامت و ایمنی کلی در محیط کار پی برده‌اند. درحالی‌که کمک‌های اولیه معمولاً با حرفه‌های مرتبط با سلامت و پزشکی مرتبط است، حتی کسانی که در زمینه‌های غیرپزشکی مشغول به کار هستند نیز می‌توانند از یک گواهینامه کمک‌های اولیه بهره‌مند شون با ما در چه مشاغلی به جعبه کمک های اولیه نیاز دارند همراه باشید.

علاوه بر نجات جان‌ها، آموزش کمک‌های اولیه حرفه شما را تقویت می‌کند و به شما در بازار کار رقابتی برتری می‌بخشد. شاید شگفت‌زده شوید که چگونه یک گواهینامه کمک‌های اولیه می‌تواند تأثیر زیادی بر حرفه شما داشته باشد، صرف‌نظر از صنعتی که در آن فعالیت می‌کنید.

چرا آموزش کمک‌های اولیه مهم است؟

طبق اکثر قوانین کار در جهان کمک‌های اولیه، آموزش کمک‌های اولیه اکنون در اکثر محیط‌های کاری الزامی است، با چند استثنا. در مواقع اضطراری، افرادی که آموزش‌دیده‌اند، احتمالاً با ارزیابی سریع وضعیت و تثبیت آسیب‌ها تا رسیدن کمک‌های اضطراری، اقدامات فوری انجام می‌دهند. شما یاد می‌گیرید چگونه از وسایل موجود در یک جعبه کمک‌های اولیه استفاده کنید تا بتوانید در بسیاری از شرایط به‌درستی عمل کنید و به یک حلقه حیاتی در زنجیره نجات تبدیل شوید.

صرف‌نظر از حرفه‌تان، آموزش کمک‌های اولیه حیاتی است، زیرا حوادث و شرایط غیرمنتظره می‌توانند در هر زمان و هر مکان برای هر کسی رخ دهند. آموزش کمک‌های اولیه تنها چند ساعت طول می‌کشد، اما شما را به تمام مهارت‌ها و دانشی که برای مقابله با شرایط اضطراری نیاز دارید مجهز می‌کند. نگاهی بیندازید به جعبه کمک های اولیه تا با مطلب‌های زیر بیشتر آشنا شوید!

در زیر ۱۰ شغل برتر که به آموزش کمک‌های اولیه نیاز دارند ذکر شده است:

چه مشاغلی به جعبه کمک های اولیه نیاز دارند

. متخصصان بهداشت و درمان: حرفه بهداشت و درمان یک صنعت متنوع است و کمک‌های اولیه یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که باید در آن سرمایه‌گذاری کنید. آموزش کمک‌های اولیه به شما امکان می‌دهد با الزامات کاری همگام باشید و درعین‌حال توانایی انجام مداخلات نجات‌بخش اولیه در شرایط اضطراری پزشکی را کسب کنید.

از پشتیبانی حیاتی اولیه، CPR، مدیریت خونریزی و DRSABC – مجموعه‌ای از مهارت‌های کمک‌های اولیه وجود دارد که هنگام کار در حوزه بهداشت و درمان باید یاد بگیرید

پرستاران و دستیاران پرستاری: پرستاران و دستیاران پرستاری اغلب اولین افرادی هستند که با بیمارانی که نیاز به مراقبت فوری دارند، روبرو می‌شوند؛ بنابراین آگاهی آنها از روش‌های مختلف مراقبت اضطراری بسیار حیاتی است.

پرستاران در هر سطح از حرفه خود ملزم به به‌روزرسانی اطلاعات خود با آخرین تکنیک‌ها و بهترین روش‌ها در مراقبت‌های اضطراری هستند. در صورت بروز هرگونه حادثه جدی یا فاجعه، پرستاران به تمام تخصص‌های لازم برای ارائه کمک‌های اولیه نیاز دارند که اغلب می‌تواند تفاوت بین زندگی و مرگ را رقم بزند.

مراقبین: آموزش کمک‌های اولیه بهترین فرصت را برای مراقبین فراهم می‌کند تا در صورت بروز اضطراری، نتیجه مثبتی کسب کنند. به‌عنوان یک مراقب، ممکن است خود را در موقعیت‌هایی بیابید که نیاز به ارائه کمک‌های اولیه به یک بیمار سالمند، کودک یا فردی با ناتوانی دارید. آگاهی از کمک‌های اولیه به شما کمک می‌کند تا در برخورد با شرایط مختلف بهداشتی و ایمنی احساس راحتی بیشتری کنید که اغلب می‌تواند تفاوت واقعی در زندگی یک نفر ایجاد کند.

۱۰ شغل برتر که به آموزش کمک‌های اولیه نیاز دارند

 

پاسخ‌دهندگان اضطراری: پاسخگویی به وضعیت‌های اضطراری بخشی از روال روزمره شما به‌عنوان یک پارامدیک، EMT یا آتش‌نشان است. کار در این زمینه نیازمند سطح معینی از آموزش و گواهینامه‌ها است. برخی ایالت‌ها ممکن است حتی نیاز به آموزش پیشرفته و مقداری تجربه قبل از شروع کار در یک تیم پاسخ‌دهی اضطراری داشته باشند.

گرفتن یک گواهینامه کمک‌های اولیه می‌تواند نقطه شروع خوبی برای پیشرفت شغلی شما باشد. گواهینامه همچنین ممکن است به‌عنوان یک الزامات برای حفظ مجوز شما به‌عنوان یک پاسخ‌دهنده اولیه باشد.

مربیان، مربیان تناسب‌اندام و مدرسان: زندگی یک مربی ورزشی و یک مربی تناسب‌اندام متنوع و در مواقعی چالش‌برانگیز است. هدف توسعه پتانسیل افراد درحالی‌که نیازهای جسمانی را مدنظر قرار می‌دهند، می‌تواند گاهی اوقات خطر و ریسک‌هایی به همراه داشته باشد اگر بدون درمان رها شود.

دانستن اینکه چگونه در صورت بروز مشکل در یک جلسه به افراد کمک‌های اولیه ارائه دهید، همواره برای کسانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند مثبت است. مهم است که آنها درک کافی از انواع مختلف حوادث ورزشی یا تناسب‌اندام داشته باشند تا بهترین درمان ممکن را ارائه دهند.

مراقبان کودک: کودکان خردسال در معرض انواع مختلفی از وضعیت‌های اضطراری، مانند سقوط، خفگی، بریدگی، و خراش‌ها هستند و این لیست ادامه دارد. برای اطمینان از سلامت و ایمنی کودکان در مهدکودک، آموزش CPR و کمک‌های اولیه برای همه مربیان، پرستاران کودک و نانی‌ها الزامی است.

مشاغلی به جعبه کمک های اولیه نیاز دارند

کارگران ساخت‌وساز: کارگران ساخت‌وساز با ابزارهای برقی و مواد سنگین در یک محیط کاری پرخطر سروکار دارند. یک جزء حیاتی از تجهیزات ایمنی در محل ساخت‌وساز این است که اطمینان حاصل شود که همه کارگران آماده‌اند تا در صورت نیاز کمک‌های اولیه و کمک‌های نجات‌بخش ارائه دهند.

برق‌کاران: برق‌کاران در محل کار خود با خطرات و مخاطراتی مواجه هستند، مانند شوک الکتریکی، آتش‌سوزی، انفجار، سقوط‌های ناگهانی و غیره. کار در این حوزه به عنوان یک شغل پرخطر محسوب می‌شود که نیازمند مهارت‌ها و دانش لازم برای کمک به خود یا دیگران در مواقع اضطراری است.

آتش‌نشانان: آتش‌نشانان اغلب اولین افرادی هستند که به صحنه‌های اضطراری می‌رسند. علاوه بر مقابله با آتش‌سوزی‌های ساختمانی، آتش‌نشانان وظیفه دارند افراد را از حوادث رانندگی یا تصادفات خودرو و دیگر فاجعه‌ها نجات دهند که ممکن است در آنها چندین نفر آسیب ببینند در ادامه با تجهیزات آتش‌ نشانی آشنا شوید!

مهمانداران پرواز: خدمه کابین و مهمانداران پرواز باید برای مقابله با وضعیت‌های اضطراری که در ارتفاع سی و سه هزارپایی از سطح زمین رخ می‌دهند، از جمله ایست قلبی، آماده باشند.

وجود یک حرفه‌ای پزشکی در پرواز تضمینی نیست. به همین دلیل، مهمانداران ملزم به آگاهی از رویه‌های کمک‌های اولیه مانند CPR و نحوه کار با دستگاه AED (دستگاه شوک الکتریکی) موجود در هواپیما هستند.

لزوم یادگیری و آموزش کمک‌های اولیه

بخش استخدام امروز بسیار رقابتی است و ممکن است دشوار باشد که رزومه شما در میان هزاران نامزد دیگر برجسته شود. برای اطمینان از جلب‌توجه مناسب به نام شما، باید فهرستی از مهارت‌هایی داشته باشید که برای کارفرمایان بالقوه شما مفید باشد.

کمک‌های اولیه یک مهارت عالی است که می‌تواند به رزومه قوی شما کمک کند. این مهارت‌ها در هر محیط کاری ارزشمند بوده و واقعاً می‌توانند قابلیت استخدام شما را افزایش دهند. علاوه بر این، مهارت‌های کمک‌های اولیه به دلیل قابلیت انتقال آنها بسیار مورد تقاضا هستند.

مهارت‌های قابل‌انتقال به مهارت‌ها و توانایی‌هایی اطلاق می‌شود که در زمینه‌های مختلف زندگی مرتبط و مفید هستند. این مهارت‌ها معمولاً باگذشت زمان به دست می‌آیند و می‌توانند در یک طیف وسیع از مشاغل و صنایع مختلف به کار گرفته شوند.

داشتن گواهینامه و لزوم یادگیری و آموزش کمک‌های اولیه این است که شما تعدادی از این مهارت‌های قابل‌انتقال را دارید. نقاط قوت و ویژگی‌های کلیدی مرتبط با این مهارت‌ها شامل مهارت‌های خوب تصمیم‌گیری و حل مسئله، تمرکز، همدلی، توانایی مدیریت در شرایط پر استرس و غیره است.

جعبه کمک های اولیه شامل چیست ؟

قبل از هر چیز، اولین چیزی که باید در نظر بگیرید، هدف جعبه کمک‌های اولیه شماست.

آیا این جعبه برای خانه، محل کار یا سفر خواهد بود؟

چند نفر قرار است از وسایل داخل جعبه استفاده کنند یا به آنها دسترسی داشته باشند؟

در چه نوع محیطی جعبه کمک‌های اولیه خود را نگهداری خواهید کرد؟

تمام این نکات بر مراحل بعدی تأثیر خواهد گذاشت.

پس از اینکه این موارد را مشخص کردید، نکته بعدی که باید در نظر بگیرید این است که چه آیتم‌هایی را می‌خواهید در جعبه خود داشته باشید. برای کمک به شما، در اینجا ۱۲ مورد ضروری برای یک جعبه کمک‌های اولیه DIY (خودساخته) آورده شده است:

جعبه کمک های اولیه شامل چیست

چسب‌زخم:
که معمولاً به‌عنوان باند – اید شناخته می‌شود، این نوع چسب‌زخم در اندازه‌های مختلفی وجود دارد. از آنها عمدتاً برای پوشاندن بریدگی‌های کوچک یا آسیب‌های پوستی استفاده می‌شود.

دستمال ضدعفونی:
این دستمال‌ها برای تمیزکردن زخم‌ها و تجهیزاتی که آلوده به میکروب هستند، ضروری هستند.

باند:
باندها از ملزومات جعبه شما هستند زیرا می‌توانند پشتیبانی برای اعضای آسیب‌دیده ایجاد کنند، تورم را کاهش دهند و به‌عنوان جایگزین آتل استفاده شوند.

ماسک تنفسی CPR:
ماسک تنفسی جریان یک‌طرفه احیا را فراهم می‌کند. این ماسک از برگشت مایعاتی مانند استفراغ، خون و مایعات از ریه‌ها جلوگیری می‌کند که ممکن است تأثیر CPR را کاهش دهد.

پدهای گاز:
پدهای گاز را در جعبه خود داشته باشید، ترجیحاً در اندازه‌های بزرگ، زیرا می‌توان آنها را کوچک‌تر برید.

شست‌وشوی دست:
ژل‌های ضدباکتری به‌راحتی در جعبه شما مفید هستند؛ زیرا نیازی به آب برای شستشوی میکروب‌ها ندارند.

دستکش‌های غیر لاتکس:
این دستکش‌ها در مواقع اضطراری اهمیت دارند؛ زیرا از عفونت متقابل از طریق خون یا مایعات بدن جلوگیری می‌کنند. یک جفت اضافی در جعبه نگهداری کنید تا ایمن باشید.

قیچی:
یک جفت قیچی کوچک و تیز برای بریدن باندها قرار دهید.

چسب‌های میکروفایبر:
این چسب‌ها برای ثابت نگه‌داشتن باندها در جای خود به‌منظور حفاظت از بریدگی‌ها یا کبودی‌های کوچک استفاده می‌شوند.

پتوهای حرارتی یا فویلی:
این پتوها در کنترل دمای بدن فرد در زمان شوک کمک می‌کنند.

تب‌سنج:
یک تب‌سنج دیجیتال انتخاب کنید؛ زیرا دقت بیشتری دارد و خواندن آن آسان‌تر است.

پنس:
پنس‌های نوک‌تیز برای برداشتن خرده چوب‌ها یا هر چیز تیز که به پوست فرورفته، استفاده آسان‌تری دارند. همچنین می‌توانید پوست را در آب گرم خیس کنید. این کار پوست را نرم می‌کند و فرایند برداشتن را آسان‌تر می‌کند.

 

همچنین انواع جعبه کمک های اولیه را ببینید:

جعبه کمک های اولیه دیواری کوچک

کیف کمک های اولیه رویال

جعبه کمک های اولیه مدل لوتوس

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *